30. november 2016

BC Kurs

skjermbilde-2016-11-30-kl-15-20-58

LinkedIn Kurs – halv dag

Hvordan bruke LinkedIn til å konvertere potensielle kontakter til varme leads og kunder?

Du vil lære hvordan du skal bruke LinkedIn som et verktøy for å skape flere forretningsmuligheter gjennom dine relasjoner og deres nettverk.

Kurset vil lære deg å bruke LinkedIn som leads-generator ved å finne dine potensielle kunder, og få ditt nettverk til å åpne forretningsmuligheter. Business Connect er spesialister på å hjelpe sine partnere med dette.

Det skjer stadig mye endringer i LinkedIn og det er ikke lenge siden mye er lagt om, og en del funksjonalitet er flyttet og lagt inn under betalingsversjonene av systemet.

Dette kurset er ikke hovedsakelig rettet mot mennesker som ønsker å forbedre sin LinkedIn i forhold til å få seg ny jobb, men bruk av LinkedIn for å skape business og din profesjonelle profil.  Du må ha en etablert profil på LinkedIn for å få utbytte av dette kurset.

Temaer i kurset:

  • Din profil
  • Hvem er du connected med? Strategi for dette
  • Hvordan utvide ditt kontaktnett?
  • Hva bør og kan jeg legge ut på LinkedIn
  • Firmaprofil
  • Gjennomgang av forskjeller på gratisversjon og betalbare versjoner av LinkedIn
  • Konkret skape muligheter og business gjennom dine og andres relasjoner i nettverk

Det vil selvsagt komme andre elementer inn i kurset, men dette er i alle fall en del av hovedtemaene.

Kursholder vil være Ivar Gaute Strøm som er en av Norges beste på kompetanse innen business nettverk, og han har jobbet profesjonelt med dette i over 20 år. Han besitter svært gode kunnskaper i hvordan å bruke digitale verktøy i business-nettverk og utnytte dette til å skape gode forretningsmuligheter og økt salg. Han har tidligere vært salgstrener for Deloitte og underviser i dette temaet for studenter på Høyskolen Kristiania.

Viktig at du tar med deg din PC/MAC – eventuelt Nettbrett, slik at du konkret kan jobbe med å gjøre endringer på selve kurset. Få innspill på din LinkedIn og ikke minst dele med de andre som deltar på kurset. (Det holder ikke med LinkedIn på telefon)

Er ditt firma interessert i å holde kurs for deres ansatte – send oss en forespørsel

Skjermbilde-2014-08-15-kl.-12.46.20